SKINICIAN Ageless Peptide Eye Complex, 15 ml  Пазарувайте Комплексът SKINICIAN Ageless

...
SKINICIAN Ageless Peptide Eye Complex, 15 ml  Пазарувайте Комплексът SKINICIAN Ageless
Коментари Харесай

„Може да се види забележима разлика след две СЕДМИЦИ“: Този „чудесен“ пептиден околоочен крем за £35 помага срещу пачия крак – и потребителите казват, че кожата изглежда по-гладка и плътна

SKINICIAN Ageless Peptide Eye Complex, 15 ml  Пазарувайте

Комплексът SKINICIAN Ageless Peptide Eye Complex работи за подсилване и огряване на зоната към очите; съвършен за тези, които желаят да понижат тъмните кръгове, пачия крайник и фините линии

Когато остаряваме, ние произвеждаме по-малко колаген, тъй че в следствие кожата ни става по-тънка и по-суха - здравейте фини линии и бръчки.

Включването на пептиди в нашата рутинна грижа за кожата може да бъде интелигентен метод да насърчим кожата си да наподобява по-млада. Това е по този начин, тъй като пептидите са градивните детайли на нашата кожа и предизвикват кожните кафези да извършват характерни функционалности, като да вземем за пример създаване на колаген и еластин.

The SKINICIAN Ageless Peptide Eye Комплексът е дефиниран с пептиди, витамин С и UV филтри, които дават обещание да ви обезпечат по-младежки тип в границите на няколко къси седмици.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР